Vooral tekenen en (be)schilderen

Sabine Mangelschots

Met hart en ziel run ik Bed & Breakfast / Chambres d’Hôtes La Sérénade. Mijn grootste plezier is het genieten van al die blije gasten. Die trouwens ook graag terugkomen.

In de keuken kan ik mijn creativiteit naar hartenlust botvieren. Samen met Werner, of alleen, tover ik graag voor jou een heerlijke culinaire Table d’Hôtes op tafel.

En op rustige momenten zet ik me graag aan mijn tekentafel of schildersezel. In de kamers hangen overigens allemaal werkjes van mijn hand.

Recent gooide ik me vooral op het tekenen van kunstige wenskaarten en het beschilderen van keien. Je vindt meer info op mijn Facebook-pagina.

Een authentiek en kunstig nest in het hart van de Provence. Een paradijsje op aarde. Ook voor jouw vakantie!

Naar Facebook

Operazanger en artiest in de keuken

Werner Van Mechelen

Als veelzijdig Bas-Bariton ben ik al jaren wereldwijd actief in de operawereld, alsook in het concert- en liedbereik. Het verheugt me telkens weer te mogen optreden in bijvoorbeeld de Bayreuther Festspiele, de Brusselse Muntschouwburg, de Vlaamse Opera of elders in de wereld.

Het zwaartepunt van mijn opera-werk ligt vooral bij het Duitse repertoire, voornamelijk in de belangrijkste partijen bij Wagner en Strauss. Bij de Wagner-rollen, zijn dat Wolfram, Kothner, Klingsor, Amfortas en Kurwenal.

Daarnaast ben ik ook zeer actief op concertgebied. Onder meer als gast van het Freiburger Bachchor in het Weihnachtsoratorium van Bach.

Wil je meer weten over mijn operarollen of concerten? Bezoek dan zeker mijn website WernerVanMechelen.eu.

Ik combineer mijn zangcarrière heel graag met de B&B en dan vooral ook met het culinaire aspect. Gasten verwennen met een heerlijk diner geeft me grote voldoening. Bovendien combineer ik het culinaire graag met de muziek. Meer weten? Surf dan naar LeChanteurGourmand.com.

Werner Van Mechelen
Le Chanteur Gourmand